Belajar forex malaysia

afehahulewoz.tk | Kongsi Ilmu Trading

 

belajar forex malaysia

Belajar Forex Malaysia to find out where to get the best deal on Belajar Forex Malaysia. If the Belajar Forex Malaysia is integrated that you must have, be sure to order now to stay away from disappointment Click on right here to find out exactly where to get the very best deal on Belajar Forex Malaysia. Belajar Forex Malaysia Pdf is best in online store. I will call in short name as Belajar Forex Malaysia Pdf For many who are seeking Belajar Forex Malaysia Pdf review. We have more information about Detail, Specification, Customer Reviews and Comparison Price. I would like recommend that you check always the latest price before buying. @View products Belajar Forex Malaysia Pdf is best in online store. I will call in short name as Belajar Forex Malaysia Pdf For people who are searching for Belajar Forex Malaysia Pdf review. We have more details about Detail, Specification, Customer Reviews and Comparison Price.


Siri Belajar Forex dalam Bahasa Melayu (updated ) - afehahulewoz.tk


Saya tau bagaimana perasaan tak tahu. Perasaan gementar dan takut duit lebur dalam pasaran forex. Dan saya faham sangat perasaan ingin tau yang kuat.

Ini membuatkan saya belajar forex malaysia cuba belajar forex supaya saya boleh berhenti kerja dan trade forex sepenuh masa. Saya dah buat forex selama 5 tahun dan banyak yang saya dah lalui. Ada belajar forex malaysia indah dan ada yang pahit. Saya membuat banyak kesilapan dalam perjalanan forex ini. Sekarang ini je ok sikit. Masa baru belajar dulu., belajar forex malaysia. Cari info kat forum belajar forex malaysia hari. Ini kesilapan yang saya sendiri pernah lakukan apabila baru nak belajar forex.

Cuba bayangkan, anda search kat Google untuk info tentang Forex di Malaysiaseterusnya, anda klik satu link yang membawa anda ke satu forum. Forum tentang Forex rupanya. Jangan biarkan forum mengambil masa anda untuk belajar, belajar forex malaysia. Info dekat forum percuma tidak semestinya betul. Info di forum akan menyesatkan anda! Saya mencadangkan supaya belajar forex dari guru-guru forex yang berpengalaman seperti Adrian Jones, pengasas Tradeology dan Forex Duality.

Jika anda berminat, belajar forex malaysia, anda boleh tonton video review Forex Duality di bawah: 2. Belajar guna indicator, bukan Asas Forex. Di sini ramai yang silap., belajar forex malaysia. Belajar forex malaysia yang belajar guna indicator tanpa memahami teori di sebalik belajar forex malaysia indicator tersebut. Jika indicator bagi isyarat warna merah, buy, jika warna biru, sell.

Jika anda rugi, siapa yang harus dipersalahkan? Forex trader yang guna indicator atau expert advisor tak akan tahan lama dalam forex. Jika anda nak berjaya dalam forex, anda mesti belajar asas. Takde cara lain! Terlalu fokus nak cari forex broker terbaik.

Fokus utama anda sebenarnya adalah untuk belajar dan memahirkan diri membaca trend pasaran, membuat entry yang tepat, mengamalkan money management yang betul…bukannya mencari forex broker yang terbaik, belajar forex malaysia. Instaforex adalah forex broker yang baik.

Kenapa nak cari yang lain lagi? Benda itu memang tak wujud. Lagi baik fokus benda yang lebih bermanfaat seperti buat banyak duit dari forex. Mengabaikan Money Management. Money management sangat penting. Ianya lebih penting daripada teknik dan sistem forex yang anda guna. Anda belajar forex malaysia kalah enam trade daripada 10 trade yang anda buat dan masih untung besar…jika money management yang betul digunakan.

Contohnya, mereka terlalu yakin dengan teknik forex yang digunakan sehingga lupa nak letak stop loss semasa trade. Stop loss adalah insurans lah kawan! Stop loss akan melindungi modal anda daripada keadaan yang tidak dijangka sewaktu trade dalam pasaran. Jika anda betul-betul nak berjaya dalam forex, money management adalah satu prinsip yang anda tak boleh elak. Anda perlu belajar dan amalkannya. Perlu kah saya terangkan lanjut?

Sifat tamak dan tak puas hati dengan duit profit yang diperolehi lah salah satu sebab mengapa ramai trader akhirnya gagal buat duit dalam forex. Apabila sifat tamak dah menguasai, duit modal yang tinggal dipertaruhkan sampai habis! Nama teknikal untuk situasi ini adalah Margin Call MC. Ramai trader yang saya kenal selalu MC. Apabila ditanya apa sebab, mereka akan jawab salah sendiri sebab tamak.

Anda boleh tengok sedutan interview kat bawah: 6. Sentiasa tukar-tukar sistem forex. Kesilapan yang sering dibuat oleh trader adalah mencari sistem forex yang sempurna. Malangnya, takde sistem yang sempurna. Kadang-kadang, market memang tak akan selari dengan analisis yang kita buat biar pun kita dah buat analisis sebaik mungkin. Ada pula trader yang bertukar sistem setiap bulan! Trader yang bertahan lama dalam forex dan buat duit yang banyak adalah trader yang menguasai Teknik Forex yang betul dan mengamalkan money management yang betul sewaktu trade.

Kesimpulan Jangan lakukan kesilapan forex yang dinyatakan kat atas. Dapatkan bimbingan jika anda masih baru dalam Forex. Jika anda selalu lose trade, kenalpasti kat mana anda silap. Saya nak ingatkan sekali lagi, jika anda berminat, saya nak mempelawa anda untuk trade Forex dengan Instaforex, broker No 1 di Malaysia! Sila klik di sini untuk info lanjut. Jika anda newbie dan perlu bimbingan bagaimana nak buat 5-angka sebulan dengan Forex, anda boleh belajar forex dari otai forex ini: Klik di sini untuk info tentang bimbingan dari otai forex.

Sila tonton video di bawah untuk info lanjut: Be Sociable, Share!

 

Kursus Belajar FOREX

 

belajar forex malaysia

 

Belajar Forex Malaysia to find out where to get the best deal on Belajar Forex Malaysia. If the Belajar Forex Malaysia is integrated that you must have, be sure to order now to stay away from disappointment Click on right here to find out exactly where to get the very best deal on Belajar Forex Malaysia/10(K). Belajar Forex Malaysia to find out where to get the best deal on Belajar Forex Malaysia. If the Belajar Forex Malaysia is integrated that you must have, be sure to order now to stay away from disappointment Click on right here to find out exactly where to get the very best deal on Belajar Forex Malaysia. Bermula , kursus belajar forex afehahulewoz.tk mengalami Revolusi Besar dalam Misi Jelas kami untuk terus membantu dan memberitahu lebih 30 Juta Rakyat Malaysia tentang Rahsia dan Kehebatan bidang forex ini. Maka dengan Misi Jelas ini, kami membawa beberapa modul dan panduan yang bakal anda pelajari dalam kursus ini.